• woensdag - vrijdag : 13:30 - 18:30
  • zaterdag : 10:00 - 18:00
  • Tel: 051 50 05 18

Jaarlijkse wijndegustatie

Uitnodiging wijndegustatie

Beste wijnliefhebber,

U bent van harte welkom op onze jaarlijkse herfstdegustatie op onderstaande data.

  • Donderdag 1 november
  • Vrijdag 2 november
  • Zaterdag 3 november
  • Zondag 4 november
  • Telkens van 10:00 - 18:00
  • Tot straks,
  • Vera, Jeroen, Marion & Floranne

Ontdek ons verhaal

Vertrouw op onze kennis

Wijnhandel Vertho is al van 2004 een begrip in Esen.

Met een ruime ervaring in de horeca als sommelier en kok, na Hotelschool Ter Duinen, wil Vera u alleen maar het beste bieden.

Bij ons kunt u terecht voor een zeer ruim assortiment wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Al deze wijnen worden door ons geselecteerd en direct vanaf de wijnboer geïmporteerd, waardoor ons assortiment bijzonder en uniek is.

Naast Franse wijnen, vindt u bij ons een breed pallet aan wijnen uit de hele wereld: Italië, Spanje, Oostenrijk, Duitsland, Hongarije, Luxemburg, Zuid-Afrika, Chili, Argentinië, Californië en zelfs wijnen uit Griekenland komen aan bod.

Niet alleen voor kwaliteitswijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook als het gaat om het verzorgen van relatiegeschenken, kerstpakketten of een origineel cadeau heeft u bij ons een ruime keuze.

Wij zijn vooruitstrevend op het gebied van gedistilleerd waaronder gin, grappa, whisky, rum, cognac, calvados,… .

Grootgebracht met de geneugten van goede wijn en fijne etenswaren is het een feest om van een hobby een beroep te maken.

Om de juiste wijnen naar ons te halen is het van belang grondig te selecteren. Elke wijn die wij invoeren zal eerst een zwaar proeftraject moeten doorstaan alvorens te worden geselecteerd om in onze kelders te liggen.

Uitstekend onderlegd in de wereld van wijn en eten kan Vera als sommelier u helpen de juiste combinaties te maken op dit gebied. Afgestemd op uw smaak en gerecht.

Kiest u voor een stijlvolle receptie, een feestelijke walking dinner,… ? Wij bieden het u allemaal van hapje tot dessert, met drank en bediening. Dit kan bij u thuis, op locatie of in onze zaal.

We kijken er al naar uit oom er samen met u een geslaagd feest van te maken!

Onze exclusieve toppers

Topwijnen aan een topprijs

Het kiezen van een wijn die bij u past is niet altijd eenvoudig. Houdt u bijvoorbeeld van Chardonnay uit Californië, dan betekent dat niet dat u van alle Chardonnay-wijnen houdt.
Sterker nog, het kan best voorkomen dat een Chardonnay-wijn een totaal ander smaakprofiel heeft. Bijvoorbeeld een Chablis, die ook gemaakt wordt van de Chardonnay-druif, maar droger, ranker en mineraalrijker is.